WORKSHOP - DIALOG PENTRU O EDUCAȚIE CREATIVĂ

Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă

WORKSHOP - DIALOG PENTRU O EDUCAȚIE CREATIVĂ

La Centru de informare turistică Vama, Satu Mare

LUNI, 21.Sept.2015, ora 15.00 - Modelajul formelor și prezentarea atelierelor de creație din Brașov, Sinaia, Nocrich MARȚI, ora 15.00 - Ornamentica: desen și pictură

INVITAȚI:

  • Invitați de onoare: Istvanfi Geza si Emma, meșteri în ceramică tradițională de Vama
  • Ralu Tarziu: tânără pasionată de ceramică. Lucrează de la vârsta de 8-9 ani la Brașov, sub îndrumarea profesoarei Agnes Veronika Ferencz. În toate etapele de creație, până la vârsta de 19 ani, a încercat să parcurgă tehnici și stiluri diferite, implicându-se în ateliere de lucru pentru copii.
  • Ramona Stanca Virtosu: artist vizual, inițiatoare a unor ateliere pentru copii și adulți, în scopul promovării și revitalizării ceramicii artistice, prin atelierele de la Centrul Cultural Carmen Sylva, Sinaia și ceramicii tradiționale din zona Văii Hârtimbaciului, prin atelierul deschis de un an de zile la Nocrich Scout Centre.
  • Acest schimb a fost mediat de liderul cercetașilor din Negrești-Oaș, prof.Ghise Vlad Valeriu, căruia îi mulțumim pentru eforturile depuse în realizarea acestei colaborări.
  • Copiii din cadrul Atelierului de olărit Vama, un proiect susținut de Primăria Vama și coordonat de Mihaela Grigorean.
Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă Workshop Olăritul -un dialog pentru o educație creativă